Deb Agro Power Wash, de voedselveilige handzeep

De Deb Agro Power Wash is een Heavy Duty Handreiniger met korrel die speciaal geschikt is voor gebruik in de voedingsindustrie. Deze voedselveilige handreiniger is krachtig genoeg om vette en smerige handen te wassen. Maar ook mild genoeg om dagelijks te gebruiken. Daarnaast is deze handreiniger van Deb veilig te gebruiken én toegestaan binnen de voedingsindustrie. Dat is Deb Agro Power Wash. Een nieuwe handreiniger van marktleider Deb Group.

Een krachtige handreiniger

Belangrijk bij een handreiniger is dat hij in de eerste plaats goed kan schoonmaken, dat moge duidelijk zijn. Bij Deb weten ze dat ook en daarom heeft Deb al zijn kennis aangewend om een handreiniger te ontwikkelen die de huid perfect schoonmaakt onder de meest extreme omstandigheden, de Agro Power Wash.

deb agro power washDeb Agro Power Wash is geschikt voor een snelle en doeltreffende reiniging van oliën, smeer, vetten en algemene vervuiling. Door toevoeging van milde polyethyleenkorrels is deze handreiniger uitermate geschikt voor op de werkplaats en voor onderhoudsmonteurs binnen de voedingsindustrie.

Mild voor de huid

Naast het reinigende vermogen van Agro Power Wash heeft Deb veel aandacht geschonken aan de huidverdraagzaamheid van het product. Zo is de handreiniger pH neutraal en voorzien van glycerine en tarwekiemextracten als ook een bron van vitamine E. Hiermee verkrijgt de handreiniger van Deb een sterk terugvettend vermogen. De handreiniger is dus mild in gebruik en verzorgt de handen terwijl het vuil grondig wordt verwijderd.

48-Hour Patch Test

Agro Power Wash voldoet aan de Verordening (EG) 76/768 / Richtlijn EG No. 1223/2009 voor cosmetische producten. Via de zogenaamde 48-hour patch test wordt een hoeveelheid van 0.05 gram product op verschillende plaatsen op de menselijke huid aangebracht. Na 48 uur worden de effecten op de huid gemeten. De effecten worden weergegeven aan de hand van de volgende tekens:

0 = (Geen) geen bewijs van enig effect.
+ = (Nauwelijks waarneembaar) Minimaal, flauw, uniform of vlekkerig erytheem (roodheid).
1 = (Mild) Roze, uniform erytheem die het grootste deel van het contactgebied omvat.
2 = (Gemiddeld) Roze-rood erytheem, uniform in het gehele contactgebied.
3 = (gemarkeerd) Helder rood erytheem met / zonder petechiën (paarse verkleuring) of pukkels.
4 = (Ernstige) Diep rood erytheem met / zonder blaasjes en pijn.

Deb Agro Power Wash is dermatologisch getest en goedgekeurd. Het onderzoek heeft uitgewezen dat het product de huid niet irriteert.

Zeer geschikt voor de voedingsindustrie

Voor het gebruik van reinigingsmiddelen in de voedingsindustrie geldt een andere standaard dan bij non-food branches. Zo mag een handreiniger in de voedingsindustrie geen geurstoffen bevatten. Dit in verband met mogelijke geuroverdracht van het middel op het voedsel. Om die reden is Deb Agro Power Wash eerst getest volgens de Sensory Analysis – Methodology ‐ Triangle Test BS ES ISO 1420:2007. Uit deze test is bewezen dat de voedselveiligheid van het product optimaal is. De handreiniger is dus veilig in gebruik in combinatie met voedsel.

Verpakking en dosering

Deb Agro Power Wash wordt geleverd in een twee liter patroon. De patroon gaat in een dispenser die tijdens het productieproces ultrasoon wordt gelast waardoor het product uitstekend wordt beschermd. De unieke gepatenteerde pomp is zó ontworpen dat bij normaal gebruik voorkomen wordt dat lucht in de patroon stroomt. Hierdoor zal de patroon zich automatisch opvouwen en kan de inhoud optimaal verbruikt worden.

Het productblad, het Material Safety Data Sheet en de voedselveiligheid verklaring zijn op aanvraag leverbaar.

 

Stel een vraag

Beantwoord onderstaande vraag om te controleren of u een mens bent