Technische Service

veiligheidsbrillen

Reparatie en service

Voor het onderhoud en eventuele reparaties aan uw reinigingsmachines en doseersystemen, kunt u rekenen op de inzet van onze vakkundige servicemonteurs. Binnen 24 uur zorgen zij voor het verhelpen van storingen. Tevens zorgen zij voor de uitvoering van de afgesproken servicebeurten. Op de thuisbasis beschikken zij over een modern ingerichte werkplaats voor de grotere reparaties en revisies, en een onderdelenmagazijn waar wij de meest voorkomende onderdelen op voorraad houden. Voor kleine reparaties kunt u dagelijks terecht aan de balie, waar wij proberen zo snel mogelijk de storing te verhelpen, terwijl u even rustig rondkijkt in onze showroom en een kop koffie drinkt.

Advies en begeleiding

Goede raad hoeft niet duur te zijn en voorkomen is beter dan genezen. Even ons advies vragen kan veel narigheid en schade voorkomen. Tenslotte is er voor uw specifieke reinigingsprobleem altijd wel een oplossing.

Samen met u analyseren wij bij u ter plekke waar de knelpunten zitten of aan welke wensen en eisen de hygiëne moet voldoen. Op basis van de gezamenlijke bevindingen geven wij u een helder advies.

Garantie & onderhoud

Op alle schrobmachines, boenmachines, veegmachines en overige machines wordt standaard 1 jaar fabrieksgarantie verleend. Tevens kunt u bij Groveko Food een onderhoudscontractafsluiten voor uw nieuw aangeschafte producten.

Vooral voor de grote schrobmachines, veegmachines en opzitmachines is dit aan te raden. Indien u hiervoor kiest, kan in overleg de garantietermijn met 1 jaar worden verlengd.

Demonstraties

Om tot een keuze te komen van de juiste reinigingsapparaten die in uw situatie een maximaal rendement en een optimaal resultaat geven, verzorgen wij graag bij u ter plekke een demonstratie. U wordt dan geïnformeerd over de gebruiksmogelijkheden en u krijgt instructie over de werking en bediening van de apparatuur.