Speciale veiligheidsschoenen voor in de voedingsindustrie

Emma veiligheidsschoenen food

Emma Safety Footwear komt met nieuwe speciale veiligheidsschoenen voor in de voedingsindustrie. Het ontwikkelteam van Emma is in gesprek gegaan met de voedingssector en heeft op basis van deze input een nieuwe lijn veiligheidsschoenen ontwikkeld. Een lijn waarin optimale hygiëne centraal staat en die bestaat uit de vernieuwde Vera, Vaya en Vila schoenen.

Belangrijke voorwaarden veiligheidsschoenen

Gedurende het onderzoek werd duidelijk dat er een aantal aandachtpunten zijn in de voedingsindustrie waar veiligheidsschoenen of werkschoenen sowieso aan moeten voldoen. Ze moeten bijvoorbeeld makkelijk te reinigen zijn (hygiënisch), beschermen tegen slipgevaar en tegen stoten. We zetten de voordelen graag even op een rij:

  • Robuuste neus beschermt tegen stoten.
  • Goed afwasbaar bovenwerk van microfiber.
  • Anti-bacteriële bescherming voor extra hygiëne.
  • Gekleurde zolen voor HACCP richtlijnen.
  • Stalen neus voor extra voetbescherming.
  • Slipvaste zool voorkomt uitglijden.
  • Hydro control voor droge voeten en optimale hygiëne.

Emma schoenen

Vera, Vaya en Vila werkschoenen

De nieuwe witte lijn werkschoenen van Emma Safety Footwear bestaat uit drie varianten, de Vera Vaya en Vila. De Vera schoen heeft ander belijning gekregen en is makkelijker te reinigen dankzij de omgeslagen naden en het microfiber materiaal. De Vaya heeft als enige verschil een lagere instap. Ideaal voor in ziekenhuizen of verzorgingstehuizen. Het model Vila is een hoog model en heeft een vetersluiting met daaroverheen een beschermhoes. De schoen bevat zo min mogelijk naden, zodat bacteriën en vuil geen kans krijgen. Vanaf september 2015 zijn de speciale werkschoenen leverbaar.

Bekijk hier de video van de Vera schoen in gebruik:

Over Emma Safety Footwear

“No stains, no slips, no worries” is de pay-off van de speciale lijn werkschoenen voor de voedingsindustrie van Emma Safety Footwear. Emma Safety Footwear ontwikkelt veiligheidsschoenen voor uiteenlopende branches en veiligheidsniveaus. Daarnaast beschikken zij over zelf bedachte technologieën, die de veiligheidsschoenen duurzaam en zeer comfortabel maken.

Meer weten?

Onze medewerkers vertellen graag meer over deze nieuwe lijn veiligheidsschoenen van Emma. Neem gerust contact op, wij beantwoorden graag uw vragen.

Stel een vraag

Beantwoord onderstaande vraag om te controleren of u een mens bent