Virocid® van CID Lines buitenaards goed!

advertentie CID Lines Virocid

Virocid® is een bijzonder doeltreffend ontsmettingsmiddel van CID Lines, dat uitstekend is in te zetten tegen besmetting en verspreiding van het vogelgriep virus. Om deze boodschap extra te versterking is CID Lines een advertentie campagne gestart.

Bescherming tegen verspreiding vogelgriep

Onlangs zijn verschillende pluimvee bedrijven in Nederland getroffen door vogelgriep, waardoor veel andere pluimvee- en kippenbedrijven genoodzaakt zijn voorzorgsmaatregelen te nemen tegen verdere verspreiding.

Het desinfectiemiddel Virocid® is zeer aan te bevelen tegen bestrijding van het vogelgriep virus. Virocid® heeft een bewezen sterke werking tegen bacteriën, virussen en schimmels en wordt dagelijks gebruikt door 15.780.000 bedrijven in de landbouw, visserij, tuinbouw, voedingsindustrie, transport en medische wereld.

Over CID Lines

De missie van CID Lines is om veilig voedsel te garanderen “van boer tot bord”. CID Lines is gespecialiseerd in het ontwikkelen van reinigings- en ontsmettingsmiddelen volgens strenge kwaliteitseisen en strikte veiligheidsnormen, zoals Virocid®.

Stel een vraag

Beantwoord onderstaande vraag om te controleren of u een mens bent