Vikan

Vikan schoonmaakartikelen

VikanOrganisaties die geen concessies doen aan de kwaliteit van hun schoonmaak inspanningen werken met Vikan schoonmaakartikelen. Of het u nu gaat om borstels, bezems, vloertrekkers of schoonmaakwagens, u vindt al deze producten van Vikan terug in ons uitgebreide maar zeer overzichtelijke assortiment. Het zal u dan ook al snel opvallen dat onze Vikan producten scherpe prijzen hebben. Dit dankt u aan onze lage overheadkosten en onze voordelige manier van inkopen. Hiermee houden bij onze prijzen minimaal.

Vraag meer informatie aan

 

Welke Vikan schoonmaakartikelen bieden wij u?

Vikan schrapers, vegers, vloertrekkers bezems, borstels en nog veel meer producten behoren natuurlijk tot ons assortiment. Vikan is het merk dat u nodig heeft wanneer u de hoge kwaliteit van uw schoonmaak wilt garanderen. De schoonmaakartikelen van Vikan zijn duurzaam, handig, ruimtebesparend en laten een perfecte en representatieve indruk achter bij de bezoekers van uw pand.

Vikan service

Bij Groveko Food zien wij het niet alleen als onze verantwoordelijkheid om kwalitatieve schoonmaak- en veiligheidsproducten te leveren. Ook vinden wij dat er bij uw aankoop van uw Vikan product een volwaardige service hoort. Dat u bijvoorbeeld onmiddellijk geholpen wordt wanneer u vragen, problemen of specifieke wensen heeft. Daarom kunt u ons altijd bereiken. U wordt meteen geholpen door een deskundige medewerker die op de hoogte is van alles met betrekking tot Vikan schoonmaakartikelen.