Sioen

Sioen werkkleding & veiligheidskleding

SioenU kent het belang van goede en betrouwbare werk- of veiligheidskleding. Dan bent u waarschijnlijk ook al bekend met Sioen werkkleding & veiligheidskleding. Sioen heeft zo’n 34 dochterondernemingen met ruim 4.500 werknemers en is daarmee zonder twijfel de marktleider van de wereld. Bent u verantwoordelijk voor een verantwoorde investering in industriële beschermkledij, dan zit u met Sioen werkkleding & veiligheidskleding hoe dan ook goed.

Vraag meer informatie aan

 

Ons Sioen aanbod

Een landelijke grootleverancier zoals Groveko Food moet natuurlijk net als u beschikken over de persoonlijke werkkleding & veiligheidskleding van Sioen. Daarom vindt u de Sioen producten ook ruimschoots vertegenwoordigd in ons assortiment. Wat u al snel zal opvallen is dat deze Sioen werkkleding & veiligheidskleding wel heel voordelig is. Die dankt u aan onze lage overheadkosten en onze enorme ervaring met het voordelig inkopen van veiligheidsproducten. Hiermee minimaliseren wij zowel onze kosten als de prijzen die wij doorberekenen.

Service bij uw Sioen werkkleding & veiligheidskleding

Wij leveren al vele jaren Sioen producten aan bedrijven uit verschillende branches. Zo bedienen wij sectoren zoals de gezondheidszorg, de voedselverwerkende industrie, productiebedrijven, de cosmetische industrie en productiebedrijven. Hierdoor is onze klantgerichte service een tweede natuur geworden, waardoor wij altijd de juiste antwoorden hebben op ieder veiligheidsvraagstuk. Dag en nacht, via telefoon en e-mail.