Peltor

Peltor gehoorbescherming

PeltorDe Peltor gehoorbescherming is een uitkomst binnen professionele werksituaties. Want niet alleen staat Peltor voor het effectief beschermen van het gehoor, ook waarborgt Peltor een vlekkeloze communicatie. Dit dankzij de moderne techniek: met aansluitingen zoals bluetooth is het mogelijk om ondanks heftige geluidsdruk toch nog goed te blijven samenwerken.

Vraag meer informatie aan

 

Peltor maakt het mogelijk om vlekkeloos met elkaar te praten, en zelfs naar muziek te luisteren of te telefoneren. Bent u verantwoordelijk voor zowel het handhaven van een succesvolle bedrijfsvoering als de veiligheid van uw medewerkers, dan is de keuze voor Peltor gehoorbescherming al snel gemaakt.

Peltor en de service die u krijgt bij Groveko Food

Aan uiteenlopende organisaties levert Groveko Food Peltor producten. Denk bijvoorbeeld aan industriële sectoren of productiebedrijven. Hiervoor is het noodzakelijk dat wij niet alleen voordelig en snel leveren, maar ook meteen ondersteuning bieden wanneer men vragen, problemen of specifieke wensen heeft met betrekking tot een (Peltor) product. Hiervoor staan wij dag en nacht klaar. Wij zijn altijd direct bereikbaar via e-mail, telefoon en fax.

Peltor gehoorbescherming voor de laagste prijzen

Vooral wanneer u meerdere Peltor gehoorbeschermers of producten heeft te bestellen, maakt u een aanzienlijke investering. Groveko Food maakt dit echter tot een aanzienlijke besparing! Want dankzij onze ervaring met het inkopen van persoonlijke beschermingsproducten houden wij onze prijzen zo laag mogelijk.