Kimberly-Clark

Kimberly Clark

Kimberly-ClarkZoekt u producten van Kimberly-Clark? Totaalleverancier Groveko Food heeft de gehele Kimberly-Clark lijn op voorraad. Denk hierbij aan handdoeken, toilet-tissues, (medische) papierrollen, poetsdoeken, werkdoeken, werkkleding en huidreinigers. Met deze artikelen bent u toegerust op het professioneel verzorgen van uw hygiënische en sanitaire voorzieningen. Deze innovatieve Kimberly-Clark producten worden ook veelvuldig gebruikt in de gezondheidszorg, kantoren, industrie, scholen en horeca.

Vraag meer informatie aan

 

Kimberly-Clark producten bestellen bij Groveko Food

Net als Kimberly-Clark hechten wij veel waarde aan kwaliteit. Al vanaf het begin staan wij u daarom bij met een betrokken en doortastende service. Bestelt u dus bij ons uw Kimberly-Clark product, dan krijgt u deze binnen enkele dagen aangeboden. Ook voor specifieke vragen en wensen over Kimberly Clark staan wij op ieder moment voor u klaar. Onze klantenservice is altijd telefonisch en via email te bereiken.

Voordelen van Kimberly-Clark via Groveko Food

Zowel ons assortiment als onze service is geschikt voor het professioneel bestellen van Kimberly Clark producten. En wel omdat:

  • U complete keuze heeft uit alle producten van Kimberly-Clark;
  • Onze klantenservice altijd bereikbaar is;
  • Snelle levering dankzij de centrale ligging in Ede;
  • U professionele nazorg krijgt na uw aankoop.

Waarom kiezen voor Kimberly-Clark producten?

In 1905 opgezet en begonnen met de productie van cellulosewatten. Kimberly-Clark is de uitvinder van onder andere maandverband, tissues, keukenrol, tissues met een crèmelaagje om make-up te verwijderen, luiers en nog veel meer.

Alle producten en artikelen van Kimberly-Clark zijn van een gegarandeerd hoge kwaliteit. Ze investeren jaarlijks vele miljoenen in nieuwe uitvindingen en technieken om er zo voor te zorgen dat de producten en systemen verbeteren, vernieuwen en zeer belangrijk in deze tijden ook duurzaam worden. Kimberly-Clark heeft een zeer breed assortiment producten met ook tientallen bekende merken zoals: Kleenex en Scott voor handdoeken en toilettissues, Wypall en Kimtech voor poetsdoeken en werkdoeken en Kleenguard voor werkkleding.

Vraag meer informatie aan