Hevea

Hevea laarzen & veiligheidslaarzen

HeveaWaarschijnlijk kent u Hevea laarzen al van het merk Dunlop. Met de veiligheidslaarzen van Hevea laat het bedrijf wederom zien dat haar innovatieve expertise in kunststoffen een waardevolle is; de Hevea laarzen zijn geschikt voor intensief professioneel gebruik in de agrarische sector, voedselverwerking en de industriële sector. Niet alleen dankzij de duurzame kwaliteit, maar ook dankzij het extra comfort. Kiest u voor Hevea, dan maakt u dus een verantwoordelijke keuze voor zowel de veiligheid als het comfort van uw medewerkers.

Vraag meer informatie aan

 

Over Hevea laarzen

De veiligheidslaarzen of bedrijfslaarzen van Hevea zijn gemaakt van polyurethaan en hebben als kenmerken: lichtgewicht, flexibel en uiteraard duurzaam!

Bij Groveko Food vinden wij niet alleen de kwaliteit van onze producten belangrijk. Ook weten wij hoe belangrijk een goede service is. Geen klant wil moeite doen voor het vinden en kopen van Hevea laarzen, en al helemaal niet voor het laten beantwoorden van vragen en het oplossen van problemen.

Voordelig Hevea laarzen kopen bij Groveko Food

Het valt u waarschijnlijk snel op dat onze Hevea producten scherp geprijsd zijn. Dit dankt u aan onze lage overheadkosten en onze grote ervaring met het voordelig inkopen van persoonlijke beschermingsmiddelen. Of u nu als eenmanszaak of groot bedrijf Hevea laarzen wilt kopen, u vindt deze bij ons op hun voordeligst.