Elten

Elten veiligheidsschoenen

EltenBinnen uiteenlopende branches staan het merk Elten en vooral Elten veiligheidsschoenen bekend als een professioneel product waar op gebouwd kan worden. In constructie, industriële en productionele sectoren wordt dan ook vaak gekozen voor de veiligheidsschoenen van Elten. Ook u maakt een verantwoorde investering als u voor Elten veiligheidsschoenen kiest. Natuurlijk omdat Elten aan alle hoge kwaliteitseisen voldoet, maar ook omdat de service die u van Groveko Food krijgt past bij uw professionele bedrijfsvoering.

Wij staan dag en nacht voor u klaar voor het geval dat u advies of oplossingen nodig heeft. Bekijk daarom ons aanbod met Elten veiligheidsschoenen. Deze veiligheidsschoenen zijn extra voordelig geprijsd dankzij onze lage overheadkosten en voordelige inkoop.

Vraag meer informatie aan

 

Over Elten veiligheidsschoenen

Elten GmbH is een beroemde producent van veiligheidsschoenen. Binnen Europa is Elten binnen de branche een van de bekendste familiebedrijven. Tegenwoordig staat deze onder leiding van inmiddels de vierde generatie. Het bedrijf Elten is gevestigd in Duitsland, aan de Neder-Rijn, en staat bekend om haar innovatieve technologieën op het gebied van voetbescherming. Om te voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen ondersteunt Elten grote onderzoeksprojecten en werkt samen met toonaangevende wetenschappelijke instituten. Elten richt zich consequent op het ontwikkelen van vernieuwende praktische veiligheidsoplossingen voor veiligheidsschoenen. Een Elten veiligheidsschoen is dus niet zomaar een schoen!