Double Force

Double Force werkschoenen

Double ForceHet merk Double Force bestaat al geruime tijd niet meer, maar de vraag naar de betrouwbare Double Force werkschoenen blijft bestaan. De voormalige Double Force werkschoenen behoorden zowel op het gebied van veiligheid én comfort tot één van de betere merken. Double Force veiligheidsschoenen stonden bekend om hun combinatie tussen esthetiek en praktisch gebruiksgemak. Ook Arbo technisch voldeden de Double Force werkschoenen aan alle eisen. Een perfecte werkschoen voor in iedere sector.

Vraag meer informatie aan

 

Alternatieven voor Double Force werkschoenen

Helaas zijn de Double Force Safety Shoes niet meer als nieuw verkrijgbaar. Gelukkig hebben we wel een goed alternatief werkschoenen gevonden, dat de kwaliteit van Double Force schoenen evenaart. We hebben het hier over Elten veiligheidsschoenen. Elten veiligheidsschoenen zijn eveneens professionele werkschoenen van hoogwaardige kwaliteit. Ook bij Elten veiligheidsschoenen staan comfort, veiligheid en uitstraling centraal. Elten heeft onlangs zelfs een modieuze lijn veiligheidsschoenen op de markt gebracht, te weten de L10 veiligheidsschoenen.

In samenwerking met de wetenschap ontwikkelt Elten innovatieve veiligheidsoplossingen voor praktische en mooi ogende werkschoenen. De veiligheidsschoenen zijn met name geschikt voor constructie, industriële en productionele sectoren.

Voordelig werkschoenen of veiligheidsschoenen kopen?

U ziet al snel dat alle producten uit ons assortiment veiligheidsschoenen extra voordelig geprijsd zijn. Dit is het resultaat van slim inkopen en lage overheadkosten. Uw resultaat is een zo laag mogelijke prijs. En dat voor de hoge kwaliteit waar merken zoals Elten bekend om staat. Of u nu werkschoenen nodig heeft voor persoonlijk of professioneel gebruik, u bent bij ons aan het juiste adres.