Deb

Deb huidverzorgingsproducten & handzeep

DebVan de vele huidverzorgingsproducten in de branche zijn Deb huidverzorgingsproducten waarschijnlijk de bekendste. Want Deb houdt zich al meer dan 65 jaar bezig met het op de markt brengen van hoogwaardige huidverzorgingsproducten. U kent het merk dan ook ongetwijfeld als een standaard kwaliteit waar men vaak naar teruggrijpt. Groveko Food stelt zich graag op gelijke hoogte met deze kwaliteit en biedt u een voordelig aanbod en een service waarin u als klant centraal staat.

Het resultaat? Een levering binnen slechts enkele dagen, een altijd bereikbare klantenservice en een uitstekend assortiment met schoonmaak- en hygiëneproducten van Deb. Voor de industriële, commerciële en overheidssector.

Vraag meer informatie aan

 

Voordelige Deb huidverzorgingsproducten

Bekijk ons Deb aanbod eens. Dankzij onze lage overheadkosten en slimme inkopen behoren onze prijzen tot de allerlaagste. Of u nu crèmes, dispensers of andere professionele oplossingen zoekt voor hygiëne en gezondheid op uw werkvloer. Dankzij onze Deb huidverzorgingsproducten draagt u voor alle toepassingen optimaal zorg.

De kwaliteit van Deb huidverzorgingsproducten

Het merk Deb bestaat uit 21 bedrijven gevestigd in 16 verschillende landen. Deb is in meer dan 100 landen actief en levert haar producten aan ruim 40 miljoen mensen per dag. Het merk is dan ook het resultaat van diepgaande technische kennis en daarom de grootste en meest innovatieve van alle huidbeschermingsproducten.