CID Lines

CID Lines

CID Lines“Veilig voedsel garanderen van boer tot bord,” dat is de missie van CID Lines. Ze zijn specialist in reinigings- en ontsmettingsmiddelen voor de intensieve veehouderij, de levensmiddelenindustrie en de transportsector. Ze produceren deze middelen volgens de meest strenge kwaliteitsstandaarden en volgens strikte veiligheidsnormen.

Groveko Food levert verschillende producten van CID Lines. Daarnaast hebben we een breed assortiment van verschillende merken en verschillende producten, waarmee we u een totaalpakket kunnen aanbieden voor persoonlijke bescherming en veiligheid.

Vraag meer informatie aan

 

Virusdodende desinfectiemiddelen

Producten van CID Lines zijn wereldwijd erkend als virucide (virusdodende) desinfectiemiddelen. Veel virussen verspreiden zich via direct contact of besmet materiaal. Micro-organismen kunnen tot zestig dagen in leven blijven in een omgeving die niet gereinigd en ontsmet wordt. Hierdoor stijgt de kans op besmetting. Zeker het uiterst geconcentreerde Virocid of het snelwerkende D50 zijn effectieve middelen om elke vorm van besmetting te voorkomen.

Belang van hygiëne hoger door infectiedruk

Hygiëne in de intensieve veehouderij is nu belangrijker dan ooit. Veel studies en ervaringen bewijzen dat preventieve gezondheidszorg voordeliger is dan curatieve gezondheidszorg. De infectiedruk is drastisch gestegen door een sterke toename in de hoeveelheid dieren op boerderijen en de stijgende productie.

Neem contact met ons op voor advies over de inzet van reinigings- en desinfectiemiddelen. Ook voor specifieke toepassingen zoals bij de vogelgriep.