Bilsom

Bilsom gehoorbescherming, oordopjes & producten

BilsomU investeert natuurlijk niet voor niets in Bilsom professionele gehoorbescherming. Want gehoorbeschadiging is nooit meer terug te draaien. Dus preventie betekent alles. Met de kwaliteit van Bilsom draagt u op volwaardige wijze de verantwoordelijkheid voor het gehoor van uw medewerkers. Hiermee kan men verantwoord aan het werk zonder onnodige risico’s. Wereldwijd wordt Bilsom dan ook gebruikt in uiteenlopende industrieën en branches. In Nederland verzorgt Groveko Food de levering van alle Bilsom gehoorbescherming, oordopjes en overige producten.

Vraag meer informatie aan

 

Kwaliteit & service voor uw Bilsom gehoorbescherming producten

U zoekt begrijpelijkerwijs niet alleen kwaliteit in de Bilsom producten zelf, maar ook in de bijbehorende levering en de service. Voor een degelijke prijs wilt u precies wat u besteld heeft, binnen slechts enkele dagen. En waar nodig moet u onmiddellijk gedegen advies krijgen over uw aankoop. Hier staat Groveko Food garant voor. Wij leveren onze Bilsom gehoorbescherming, oordopjes en producten aan uiteenlopende zakelijke organisaties en zijn dus gewend aan het professioneel beantwoorden van vragen en oplossen van vraagstukken.

Het correct dragen van Bilsom gehoorbescherming

Het dragen van gehoorbescherming is vaak niet zo simpel als het lijkt. Zowel de beschermende kwaliteit als het draagcomfort zijn afhankelijk van correct gebruik. Omdat gehoorbeschadiging snel is opgelopen raden wij u aan om u goed te laten informeren over dit onderwerp. Leer de omstandigheden op uw werkvloer kennen en de juiste manieren om gehoorbescherming te gebruiken. Wilt u meer weten over Bilsom in deze context, neem dan nu meteen contact met ons op.