Kenolux voor optimale hygiëne in de Horeca

Kenolux blog header

In de horeca is hygiëne extra belangrijk om onze voedselveiligheid te garanderen. Voor de horecabranche zijn dan ook reinigingsmiddelen ontwikkeld die zich specifiek richten op schoonmaak in grootkeukens, restaurants, bars en hotels. De Kenolux lijn van CID Lines is hier een voorbeeld van. Wij gaan graag wat verder in op de eigenschappen en de werking van deze reinigingsproducten.

Veilige voedselverwerking en perfectie hygiëne

De Kenolux producten zijn door CID Lines ontwikkeld om perfecte hygiëne en veilige voedselverwerking te garanderen in de professionele grootkeuken. Om deze doelstelling te realiseren heeft CID Lines in de Kenolux lijn drie hoofdcategorieën gedefinieerd:

  • Kenolux Culina: voor oppervlakken, vaatwasmiddelen en handhygiëne.
  • Kenolux Imperio: voor vloerreinigers, sanitair en interieur.
  • Kenolux textile: voor (bedrijfs)kleding, vaat-en handdoeken.

Met dit totaalpakket aan schoonmaakmiddelen wil CID Lines dé partner zijn voor bedrijven in de horeca, zoals restaurants, hotels en professionele grootkeukens. In het assortiment zijn zowel reinigings- als desinfectiemiddelen te vinden, omdat voedselveiligheid prioriteit nummer één is in de verwerking van voedsel en etenswaren.

Kenolux-logo

Kenolux Culina

De horeca is een branche waarin effectieve schoonmaak extra belangrijk is. Een restaurant kan het zich niet permitteren als voedsel of voorraad besmet raakt of als de hygiëne te wensen overlaat. Binnen Kenolux Culina zijn daarom diverse producten te vinden die zorg dragen voor de schoonmaak en desinfectie van warmte en koude apparatuur, servies, bestek, glazen en handhygiëne.

Kenolux Imperio

In een professionele grootkeuken is het reinigen van de vloer, het interieur en het sanitair net zo belangrijk als alle apparatuur. Om die reden zijn in het Kenolux Imperio segment producten te vinden voor vloerverzorging, sanitair reiniging, interieurreiniging en het reinigen van tapijt en bekleding.

Kenolux Textile

Een belangrijke onderdeel in de grootkeuken is het gebruik van hand-, vaat- en poetsdoeken. Vergeet ook niet de koksbuizen en de bedrijfskleding van de bediening. Speciaal voor het reinigen van textiel zijn in het Kenolux textile assortiment producten te vinden, zoals wasmiddel, wasverzachter en waskrachtversteker voor machinewas.Kenolux product

Over CID Lines

CID Lines staat bekend om het ontwikkelen van reinigings- en desinfectie producten die de voedselveiligheid in de voedingsindustrie garanderen. Dit doen zijn in verschillende branches, zoals de argicultuur, tuinbouw en de horeca. Daarnaast zijn zij ook actief in ziekenhuizen, transport, voertuigen en de particulierensector.

Meer informatie?

Vraag onze adviseurs gerust om meer informatie over ons Kenolux assortiment door te bellen naar 0318- 439 600 of te mailen naar info@pbm-disposables.nl

Comments (1)

  1. Kyra Beantwoorden

    28 juli 2015 om 09:26

    Wij hebben laatst een vloer aangeschaft voor de keuken van ons restaurant. Super mooi, handig om schoon te houden maar wel van PVC. Is jullie product hier ook geschikt voor?

Stel een vraag

Beantwoord onderstaande vraag om te controleren of u een mens bent