Vleesverwerkende industrie

Vleesverwerkende industrie

Groveko Food voor de vleesverwerkende industrie en vleeswarenindustrie

Voor vele vleesverwerkende bedrijven is Groveko Food inmiddels een vaste en vertrouwde partner. Dit enerzijds vanwege het brede assortiment, anderzijds vanwege het deskundige maatwerkadvies op het gebied van disposables en veiligheid. Het assortiment van Groveko Food bestaat onder andere uit wegwerpartikelen (disposables), detecteerbare artikelen, veiligheidsartikelen, disposable kleding en reinigingsproducten.

HACCP – hygiëne, veiligheid en kwaliteit in de vleesverwerkende industrie

‘Voedselveiligheid’ en ‘HACCP’. Zonder twijfel de belangrijkste woorden in de vleesverwerkende en vleeswarenindustrie. U levert gezonde, veilige vleesproducten van uitstekende kwaliteit. Daarom doorlopen producten in de vleesverwerkende industrie een lang proces en ondergaan ze vele bewerkingen voordat ze bij de consument terecht komen. Hanteert u de zeven basisprincipes van HACCP, dan verzekert u de consument van een veilig product. De HACCP richtlijnen komen ook direct ten goede aan de productkwaliteit.

Disposables en schoonmaakmiddelen – voorkom besmetting, bevorder hygiëne

U wilt te allen tijde besmetting of vervuiling door bacteriën en/of externe toedracht voorkomen. De (schoonmaak)hygiëne tijdens het productieproces is voor u daarom uitermate belangrijk. Ons assortiment disposables en schoonmaakmiddelen is zeer uitgebreid en ‘HACCP-proof’.

Detecteerbare producten – reduceer uitvalkosten tot het minimum

Met de detecteerbare producten van Groveko Food is vervuiling of besmetting als gevolg van externe toedracht eenvoudig te detecteren. Een complete batch afschrijven vanwege een pen of pleister in de productielijn, behoort met detecteerbare producten tot het verleden. Slechts de werkelijk vervuilde delen en verpakkingen worden nog afgeschreven. Detecteerbare disposables (bijvoorbeeld haarnetten, mondkapjes) en detecteerbare gebruiksartikelen (bijvoorbeeld pennen, pleisters, oordoppen, messen, schrapers, enzovoorts), reduceren uitvalkosten als gevolg van besmetting van uw productie tot het minimum.

Process Partnership – Groveko Food gaat een stap verder

Groveko Food biedt u de beste, meest functionele oplossing. Logisch. Maar wij gaan verder. Onze deskundigen denken met u mee over de best renderende lange termijn oplossing. Uw bedrijf is uniek. De oplossingen van Groveko Food zijn daarom toegespitst op uw specifieke situatie – nu en in de toekomst. ‘Process Partnership’ noemen wij dat.

Groveko Food staat voor maatschappelijk betrokken ondernemen

Groveko Food is ISO 14001 gecertificeerd, werkt klimaatneutraal en is maatschappelijk betrokken. Wilt u weten wat Groveko Food allemaal voor u kan betekenen? Neem contact op voor een afspraak en wij laten u graag kennismaken met onze toegevoegde waarden!

Meer informatie?

Neemt u contact met ons op. Onze deskundigen geven u graag advies.

Vraag meer informatie aan

Hieronder ziet u onze producten voor de vleesverwerkende industrie en vleeswarenindustrie

  • Diepvrieskleding
  • Detecteerbare producten (HACCP)
  • Disposables
  • Disposable kleding
  • EHBO artikelen
  • Handschoenen
  • Onderhoud & Reiniging
  • Papierwaren & Sanitair
  • Schoonmaakartikelen
  • Veiligheidsartikelen