Bakkersbedrijf

Bakkersbedrijf

Groveko Food voor het bakkersbedrijf en de bakkerij industrie

Alle bedrijven in de bakkerij industrie werken volgens de Hygiënecode en de HACCP regels. Uw (bakkers)bedrijf is misschien wel gecertificeerd. In regel levert u als bakkersbedrijf een eindproduct. Kwaliteit en voedselveiligheid zijn daarom belangrijk. Echter, in de bakkerij industrie zijn meerdere partijen van invloed op het niveau van de voedselveiligheid van uw eindproduct. Uw toeleveranciers bijvoorbeeld. Hebben zij schone machines, schone werkplekken? Gebruiken zij bijvoorbeeld detecteerbare gereedschappen, toegespitst op de bakkerij industrie? Al deze aspecten bepalen mede of u uw hygiënedoelstellingen haalt.

Hygiënecode en HACCP – Groveko Food adviseert

Groveko Food heeft kennis van uw branche, van de gehanteerde hygiënecodes, van de HACCP richtlijnen en de problemen die er kunnen ontstaan door het gebruik van verkeerde middelen tijdens de productie. Is uw huidige reinigingsmiddel de beste keuze voor uw bedrijf? Haalt u het meeste uit uw inkoop op het gebied van HACCP, hygiëne en persoonlijke beschermingsmiddelen? Groveko Food neemt graag uw processen met u door. Onze deskundigen denken met u mee over de best renderende lange termijn oplossing. De oplossingen van Groveko Food zijn toegespitst op uw specifieke situatie – nu en in de toekomst.

Met detecteerbare producten bespaart u kosten

Het detecteren van vervuilingen in het bakkersbedrijf houdt vaak op bij detectie van vuil en bacteriën. Echter, ook vervuiling en besmetting door externe toedracht vormt een concreet risico. Denk aan een schraper of een pen die in het productieproces terecht komt. Groveko Food levert zowel detecteerbare disposables (bijvoorbeeld haarnetten, mondkapjes), als detecteerbare gebruiksartikelen bijvoorbeeld pennen, pleisters, messen, schrapers, enzovoorts). Detecteerbare producten die in het productieproces terecht zijn gekomen, detecteert u op eenvoudige wijze met een metaaldetector. Uw productie wordt er niet door verstoord en in plaats van een hele batch te vernietigen, verwijdert u slechts de producten die de werkelijke vervuiling bevatten.

Groveko Food staat voor maatschappelijk betrokken ondernemen

Groveko Food is ISO 14001 gecertificeerd, werkt klimaatneutraal en is maatschappelijk betrokken. Wilt u weten wat Groveko Food allemaal voor u kan betekenen? Neem contact op voor een afspraak en wij laten u graag kennismaken met onze toegevoegde waarden!

Meer informatie?

Neemt u contact met ons op.

Vraag meer informatie aan

Hieronder ziet u onze producten voor het bakkersbedrijf

 • Detecteerbare producten (HACCP)
 • Detecteerbare schrapers
 • Disposables
 • Disposable kleding
 • Disposable hoofdbescherming (haarnetjes)
 • EHBO artikelen
 • Handschoenen
 • Onderhoud & Reiniging
 • Papierwaren & Sanitair
 • Schoonmaakartikelen
 • Veiligheidsartikelen