Clicky, de automatische schoenovertrek dispenser

Met de Clicky schoenovertrek dispenser hoef je nooit meer te worstelen met je schoenovertrekken. Schoenovertrekken worden veel gebruikt op plekken waar hygiëne een grote rol speelt, maar een schoenovertrek aantrekken is vaak een heel geworstel. Dat is niet meer nodig. Vanaf nu is er de Clicky schoenovertrek dispenser.

Waar wordt een schoenovertrek voor gebruikt?

Een schoenovertrek is in basis een plastic hoesje dat over de normale schoen heen wordt gedragen. Een schoenovertrek dient om vervuiling tegen te gaan en hygiëne te waarborgen.

Schoenovertrekken wordt worden veel gebruikt in de ziekenhuizen, zwembaden, laboratoria, universiteiten, kinderdagverblijven en in de voedingsmiddelen industrie.

Er zijn verschillende soorten schoenovertrekken. Uitvoeringen in PVC, non-woven, geruwd en antislip als ook in verschillende dikten en kleuren. Welke schoenovertrek je ook gebruikt, het blijft altijd een gedoe om een schoenovertrek netjes over je schoenen heen te krijgen.

Een Clicky schoenovertrek dispenser maakt het gemakkelijk

Clicky is de ultieme oplossing voor het eenvoudig aantrekken van een schoenovertrek. Met één simpele beweging schuift de schoenovertrek over de schoen en zit direct goed. Clicky schoenovertrek dispenser is er in drie uitvoeringen. Een handzame draagbare versie die overal mee naar toe genomen kan worden, een compacte kunststof uitvoering en een model in RVS met beugel.

Alle drie de uitvoeringen zijn esthetisch fraai en zijn degelijk uitgevoerd. De Clicky schoenovertrek dispenser kan overal worden geplaatst en heeft geen stroom nodig. Er zitten geen bewegende onderdelen in, waardoor Clicky onder alle omstandigheden functioneert.

Clicky, de automatische schoenovertrek dispenser

Drie Clicky modellen

Het kleinste model is de Clicky Junior SP. Een handige dispenser die overal mee naar toe kan worden genomen en heel goed kan worden ingezet in kleine ruimten. De junior heeft een capaciteit van 55 schoentjes en zijn afmetingen zijn 52x28x18 cm.

Het middelste model is de Clicky Evolution 100. Dit model heeft een capaciteit van 110 schoentjes en is zeer geschikt voor ruimte zoals zwembaden en kinderdagverblijven. De afmetingen zijn 70x32x23 cm.

De grootste telg is de Clicky Evolution 200. Dit model is uitgevoerd in fraai RVS en heeft bovendien een beugel waar je je aan vast kunt houden wanneer de schoenovertrek dispenser zijn werk doet. Dit mode heeft een capaciteit van 220 schoentjes en is geschikt voor grotere ruimten zoals ziekenhuizen en voedingsmiddelen industrie. De afmetingen zijn 74x32x90 cm.

Hoe werkt een Clicky schoenovertrek dispenser?

Onderstaande filmpjes laten zien hoe gemakkelijk een Clicky schoenovertrek dispenser werkt.

Clicky Junior SP

Clicky Evolution 100

Clicky Evolution 200

Stel een vraag

Beantwoord onderstaande vraag om te controleren of u een mens bent