Horecabedrijf

Horecabedrijf

Groveko Food voor het horecabedrijf en grootkeukens

Heeft u een horecabedrijf, dan bevindt u zich misschien wel in de lastigste positie in de voedselveiligheidketen. Dit geldt ook voor grootkeukens. Als horecabedrijf of grootkeuken bent u verantwoordelijk voor uw interne hygiënestandaard en de handhaving van de HACCP normen. Daarbij zult u ook continue de kwaliteit van de geleverde producten moeten controleren en monitoren. Alle facetten komen uiteindelijk samen in het gerecht dat bij de consument op tafel belandt. Daarom wordt er van horecabedrijven en grootkeukens nogal wat verlangd als het gaat om hygiëne en voedselveiligheid.

HACCP richtlijnen – hygiëne en een schone keuken uitermate belangrijk

Er zijn talloze aandachtspunten te noemen voor wat betreft de hygiëne en voedselveiligheid in eigen keuken. Wordt het vlees en de groente gescheiden bereid? Worden de snijplanken tijdig gereinigd en met het juiste reinigingsmiddel? Enzovoorts. In het kader van HACCP en hygiëne is ook het schoonmaken van de keuken uitermate belangrijk. Op dat gebied zijn er nog eens legio punten die uw aandacht vragen. Schone, met de juiste middelen gedesinfecteerde keukenmachines, ovens, koel- en vrieskasten, afzuiginstallaties. Te veel om hier op te noemen, maar het behoeft ook geen uitgebreide toelichting dat een schoongemaakte keuken noodzakelijk is voor een sluitend voedselveiligheidssysteem in het horecabedrijf.
Groveko Food levert een breed assortiment producten dat u helpt te voldoen aan de hygiënecode. Daaronder vallen ook EHBO artikelen – onmisbaar in de keuken!

EHBO artikelen in het horecabedrijf – onmisbaar!

In horecabedrijven en grootkeukens wordt veel gewerkt met messen, hete pannen, glaswerk, enzovoorts. Allemaal zaken waarbij een ongeluk in een klein hoekje zit. Dat geldt voor uw personeel, maar ook voor uw gasten! Een EHBO koffer voorzien van de juiste, op uw werk en werkomgeving afgestemde EHBO artikelen is vaak een sluitpost. Dat is opmerkelijk te noemen. De aanwezigheid van de juiste EHBO artikelen ligt immers direct in het verlengde van voedselveiligheid, hygiëne en klantvriendelijkheid. Het getuigt van goed werkgeverschap en goed gastheerschap. Immers, de zorg voor uw gasten gaat verder dan een goede appelpunt of een heerlijke biefstuk. Hulp bij een incident moet voor elkaar zijn. De aanwezigheid van een BHV-er en de juiste EHBO artikelen zijn aandachtspunten die uw horecabedrijf van goed naar uitstekend kunnen tillen. Groveko Food geeft u graag advies op maat.

Groveko Food staat voor maatschappelijk betrokken ondernemen

Groveko Food is ISO 14001 gecertificeerd, werkt klimaatneutraal en is maatschappelijk betrokken. Wilt u weten wat Groveko Food allemaal voor u kan betekenen? Neem contact op voor een afspraak en wij laten u graag kennismaken met onze toegevoegde waarden!

Meer informatie?

Neemt u contact met ons op.

Vraag meer informatie aan

Hieronder ziet u onze producten voor het horecabedrijf en grootkeuken

 • Detecteerbare producten (HACCP)
 • Detecteerbare baretten, haarnetten en baardmaskers
 • Disposables
 • Disposable kleding
 • Disposable hoofdbescherming (haarnetjes)
 • EHBO artikelen
 • Handschoenen
 • Onderhoud & Reiniging
 • Papierwaren & Sanitair
 • Schoonmaakartikelen
 • Veiligheidsartikelen