Apothekers

Apothekers

Groothandel medische disposables apothekers

Groveko Food levert als groothandel haar medische disposables zoals nitrile onderzoekshandschoenen, haarnetten en mondmaskers apothekers en huisartsen met apotheek. Naast onze disposables bieden we ook een breed assortiment verzorgings- en hygiëneproducten. Van antibacteriële zepen en dispensers tot handdrogers. Als u van one-stop-shopping houdt, dan kunt u daarvoor perfect bij ons terecht. U bestelt onze producten snel en eenvoudig in onze webshop of u besteld ze via onze adviseurs.

Facility managers

Behalve de puur medische wegwerpproducten bieden we u ook producten aan voor de huishoudelijke- en schoonmaakteams. Ook voor producten en apparatuur om de hygiëne in de onderzoeksruimten, winkelruimtes en kantines te onderhouden kunt u bij ons terecht. Denkt u daarbij aan schoonmaakmachines en desinfecterende schoonmaakmiddelen maar ook aan rolemmers en vloerreinigers.

Meer kennis van uw inkoopproces

Groveko Food levert haar medische en schoonmaakproducten aan tal van apothekers. Veel apothekers werken in samenwerkingsverbanden en hebben meerdere locaties. Het Groveko Food inkoopmanagement systeem is dan een handig middel waarmee u meer inzicht krijgt in alle inkoopstromen. U kunt per locatie zien wat er ingekocht wordt, u kunt maximale bedragen instellen of favoriete bestellijsten maken. Meer weten over ons inkoopsysteem? Klik hier om een afspraak te maken met een van onze adviseurs.

Groveko Food staat voor maatschappelijk betrokken ondernemen

Groveko Food is ISO 14001 gecertificeerd, werkt klimaatneutraal en is maatschappelijk betrokken. Wilt u weten wat Groveko Food allemaal voor u kan betekenen? Neem contact op voor een afspraak en wij laten u graag kennismaken met onze toegevoegde waarden!

Meer informatie?

Neemt u contact met ons op.

Vraag meer informatie aan

Hieronder ziet u onze producten voor apothekers

  • Nitril handschoenen
  • Zepen & Handdesinfectie
  • Papierwaren & Sanitaire artikelen
  • Overschoenen en kleding
  • Medische disposables
  • Disposable handschoenen
  • Borstels & Vloertrekkers HACCP