AGF sector

AGF sector

Desinfecterende reinigingsmiddelen voor de AGF sector

Het is geen nieuws: de Aardappelen-, Groenten- en Fruitsector heeft de laatste jaren behoorlijke klappen te verduren gehad. Wereldwijd hebben bacteriebesmettingen enorme schade aangericht bij mensen en bedrijven. De AGF sector kwam daardoor op een negatieve manier in het nieuws – recent bijvoorbeeld nog als verspreider van de EHEC-bacterie.
Dergelijke zaken wilt u koste wat het kost voorkomen. En dat kan ook. In een aantal gevallen van bacteriebesmetting in de AGF sector had de schade beperkt kunnen blijven door beter gebruik te maken van bestaande hulpmiddelen.

HACCP plan en desinfecterende reinigingsmiddelen beperken risico’s

Met een goed HACCP plan en daarop afgestemde desinfecterende reinigingsmiddelen beperkt u de risico’s van bacteriën tot het minimum. Hanteert u de zeven basisprincipes van HACCP, dan verzekert u de consument van een veilig product. De HACCP richtlijnen komen ook direct ten goede aan de productkwaliteit.

Groveko Food adviseert u bij uw keuze voor de juiste desinfecterende middelen. Dat is maatwerk. Uw bedrijf is immers uniek. De oplossingen van Groveko Food zijn daarom toegespitst op uw specifieke situatie – nu en in de toekomst. ‘Process Partnership’ noemen wij dat.
Naast desinfecterende reinigingsmiddelen kunt u ook bij ons terecht voor een breed assortiment disposables, persoonlijke beschermingsmiddelen en veiligheidsartikelen – alle ‘HACCP-proof’.

Uitvalkosten vermijden door gebruik van detecteerbare producten

Bacteriën zijn niet de enige oorzaak van besmetting en vervuiling. Vervuiling of besmetting als gevolg van externe toedracht vormen ook een risico voor de AGF sector. Een pen of pleister in de productielijn kan bijvoorbeeld de uitval van een complete batch veroorzaken. Of erger, het object verdwijnt in een verpakking en belandt bij de consument. Detecteerbare producten van Groveko Food voorkomen dergelijke situaties.
Detecteerbare producten en disposables worden namelijk eenvoudig gedetecteerd door de scanner. Alleen de werkelijk vervuilde delen en verpakkingen schrijft u dan nog af. Detecteerbare disposables (bijvoorbeeld haarnetten, mondkapjes) en detecteerbare gebruiksartikelen (bijvoorbeeld pennen, pleisters, oordoppen, messen, schrapers, enzovoorts), reduceren daarom uitvalkosten als gevolg van besmetting van uw productie tot het minimum.

Groveko Food staat voor maatschappelijk betrokken ondernemen

Groveko Food is ISO 14001 gecertificeerd, werkt klimaatneutraal en is maatschappelijk betrokken. Wilt u weten wat Groveko Food allemaal voor u kan betekenen? Neem contact op voor een afspraak en wij laten u graag kennismaken met onze toegevoegde waarden!

Meer informatie?

Neemt u contact met ons op. Onze deskundigen geven u graag advies.

Vraag meer informatie aan

Hieronder ziet u onze producten voor de AGF sector

  • Diepvrieskleding
  • Detecteerbare producten (HACCP)
  • Disposables
  • Disposable kleding
  • EHBO artikelen
  • Handschoenen
  • Onderhoud & Reiniging
  • Papierwaren & Sanitair
  • Schoonmaakartikelen
  • Veiligheidsartikelen